Komitet naukowy

  • Prof. dr hab. Bogdan Klepacki – Przewodniczący, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Polska
  • Dr Alfonz Antoni, Vice President of European Logistics Association, Węgry
  • Prof. Luis Miguel Albisu, Agro-Food Research and Technology Center of Aragón (CITA), Zaragoza, Hiszpania
  • Prof. Richard R. Barichello, University of British Columbia, Vancouver, Kanada
  • Prof. UPP dr hab. Rafał Baum, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Polska
  • Dr Hamid El Bilali, CIHEAM- Mediterranean Agronomic Institute of Bari (CIHEAM Bari), Włochy
  • Prof. Michael Bourlakis, Cranfield School of Management, Wielka Brytania
  • Prof. dr hab. Roman Budzinowski, Adam Mickiewicz University Poznań
  • Prof. PSL dr hab. Piotr Cyplik, Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu, Polska
  • Prof. Anatoliy Dibrоva, National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, Kijów, Ukraina
  • Prof. dr. Noureddin Driouech, CIHEAM – Mediterranean Agronomic Institute of Bari (CIHEAM Bari), Włochy
  • Prof. Roberto Fanfani, University of Bologna, Włochy
  • Prof. dr Christian Fischer, Free University of Bozen-Bolzano, Włochy
  • Prof. dr hab. Michał Jerzak, Poznań University of Life Sciences, Poznan, Poland
  • Prof. dr Markus Hanisch, Humboldt University of Berlin, Niemcy
  • Prof. dr hab. Danuta Kisperska-Moroń, Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach, Polska
  • Prof. dr René de Koster, Rotterdam School of Management, Erasmus University, Rotterdam, Holandia
  • Prof. UPP dr hab. Izabela Lipińska, Poznań University of Life Sciences, Poznan, Poland
  • Prof. UPP dr hab. Magdalena Kozera-Kowalska, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Polska
  • Prof. ILW dr inż. Stanisław Krzyżaniak, Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu, Polska
  • Prof. Nelson Marmiroli, University of Parma, Włochy
  • Prof. Esther Muniz Espada, Vice president of CEDR, Valladolid University, Spain
  • Prof. UPP dr hab. Karolina Pawlak, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Polska
  • Prof. UPP dr hab. Dariusz Pieńkowski, Poznań University of Life Sciences, Poznan, Poland
  • Prof. dr hab.Walenty Poczta, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Polska
  • Dr Raffaello Prugger, Tecnoalimenti S.C.p.A., Milan, Włochy
  • dr inż. Piotr Prus, prof. uczelni,  UTP University of Science and Technology, Bydgoszcz, Poland
  • Prof. Gerhard Schiefer, Center for Food Chain and Network Research, University of Bonn, Niemcy
  • Prof. dr. Yasushi Sembokuya, Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro, Japonia
  • Prof. dr hab. Maciej Szymczak, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Polska
  • Prof. WSL dr hab. Bogusław Śliwczyński, Poznan School of Logistics, Poland
  • Prof.dr.ir. J.G.A.J. (Jack) van der Vorst, Wageningen University & Research Centre, Wageningen, Holandia
  • Dr inż. Karol Wajszczuk, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Polska
  • Prof. dr. Justus Wesseler, Agricultural Economics and Rural Policy Group, Wageningen University, Holandia
  • Prof. dr. dr. h.c. Harald von Witzke, Humboldt University of Berlin, Holandia
  • Prof. UPP dr hab. Joanna Wiśniewska-Paluszak, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Polska
  • Prof. PUT dr hab. Jacek Żak, Politechnika Poznańska, Poznań, Polska