Tel: +48 61 848 7297
Email: kntz@up.poznan.pl
Dołącz do nas!Zdobądź doświadczenie w laboratorium!Nauka to nie wszystko!

Dołącz do nas!

Wypełnij deklarację i zacznij działać w KNTŻ!

Więcej

Zdobądź doświadczenie w laboratorium!

Udział w projektach naukowych pozwoli poszerzyć twój warsztat analityczny i zdobyć cenne doświadczenie!

Więcej

Nauka to nie wszystko!

Imprezy integracyjne, eventy (w tym charytatywne) to dodatkowe aktywności KNTŻ!

Więcej

Projekty naukowe

Aktualnie realizowane są projekty w tematach:

  1. Wpływ dodatku robinii akacjowej na jakość i właściwości prozdrowotne makaronu

  2. Wpływ dodatku wytłoków winogronowych na jakość i atrakcyjność cydru jabłkowego

  3. Wpływ temperatury zacierania na odfermentowanie piwa

  4. Wykorzystanie słomy roślinnej i buraków do produkcji bioetanolu oraz biogazu. Określenie wydajności energetycznej procesów

  5. Ocena przydatności soków NFC dostępnych handlowo do produkcji wina wytrawnego