Factors Affecting Decisions Related to the Implementation of Quality Management Systems and their Results in the Opinion of Dairy Industry Companies



Abstract

It present in article factors affecting decisions related to the implementation of quality management systems and positive and negative effects of their functioning.

Keywords

Quality management; Dairy; Dairy industry; Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP)

Gaworski M., Szymańska E., 2006. Czynniki kształtujące atrakcyjność produktów mleczarskich na rynku. Przegl. Mlecz. 9, 17.

Penc J., 1999. Zarządzanie a produktywność i konkurencyjność firmy. In: Produktywność, konkurencyjność, integracja. Ed. J. Jagas. Wyd. Uniwersytetu Opolskiego, Opole, 88.

Pietrzak M., Szajner P., 2006. Raport o stanie i perspektywach rozwoju branży mleczarskiej w Polsce. In: Raport o stanie i perspektywach przemysłu rolno-żywnościowego. Warszawa.

PN-EN ISO 9000 Systemy zarządzania jakością - podstawy i terminologia. 2001. PKN, Warszawa.
Download

Published : 2008-12-31


Górna, J. (2008). Factors Affecting Decisions Related to the Implementation of Quality Management Systems and their Results in the Opinion of Dairy Industry Companies. Journal of Agribusiness and Rural Development, 7(1), 89-97. Retrieved from http://www1.up.poznan.pl/jard/index.php/jard/article/view/853

Justyna Górna  gorna@up.poznan.pl
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu  Poland


CitedBy Crossref
0

CitedBy Scopus
0


Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

This journal permits and encourages authors to post items submitted to the journal on personal websites or institutional repositories both prior to and after publication, while providing bibliographic details that credit, if applicable, its publication in this journal.