Data-Driven Dietary Patterns and Diet Quality Scores: Reproducibility and Consistency in Sex and Age Subgroups of Poles Aged 15–65 Years Joanna Kowalkowska, Lidia Wadolowska, Jolanta Czarnocinska, Grzegorz Galinski, Anna Dlugosz, Dorota Loboda, Magdalena Czlapka-Matyasik Abstract: This study aimed to assess:… Czytaj dalej
Blog
Nowa publikacja
Energy-restricted Central-European diet stimulates liver microsomal function in obese postmenopausal women – a randomized nutritional trial with a comparison to energy-restricted Mediterranean diet M Szczepanik, I J Malesza, J Bajerska, A Chmurzyńska, A Muzsik, S Bermagambetova, E Mądry, J Walkowiak,… Czytaj dalej
Nadanie stopnia doktora
Rada dyscypliny “technologia żywności i żywienia” nadała stopień doktora mgr Agacie Muzsik-Kazimierskiej.
Nowa publikacja
“Determinants favoring weight regain after weight-loss therapy among postmenopausal women” Joanna Bajerska, Agata Chmurzynska, Agata Muzsik-Kazimierska, Edyta Mądry, Beata Pięta, Maciej Sobkowski, Jarosław Walkowiak Little is known about the factors affecting body weight-loss maintenance among postmenopausal women. We thus performed… Czytaj dalej
Nowa publikacja
“Iron and Folic Acid Supplementation Affects Mineral Status in Female Rats with a Deficiency of These Micronutrients” Joanna Suliburska, Katarzyna Skrypnik, Agata Chmurzyńska Supplementation with iron and folic acid is widely recommended in women of childbearing age and during pregnancy;… Czytaj dalej
Konferencja online: Żywienie a zdrowie prokreacyjne kobiety
Konferencja online: Żywienie a zdrowie prokreacyjne kobiety. 6 listopada 2020. https://zywienieaprokreacja.pl
Zdalna konferencja naukowo-techniczna
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu zaprasza na zdalną konferencję naukowo-techniczną: UNIWERSYTET W CZASACH PANDEMII:NAUKA, DYDAKTYKA, ADMINISTRACJA Poznań, 24 września 2020 Więcej informacji