Proponowane szkolenia - Katedra Mleczarstwa i Inżynierii Procesowej

Proponowane szkolenia

  • Kurs serowarstwa.
  • Kurs produkcji jogurtów, kefirów, lodów.
  • Kurs oceny wartości przerobowej mleka.
  • Warsztaty dla osób z nietolerancją laktozy.
  • Warsztaty z zasad przygotowywania zdrowych przekąsek.
  • Warsztaty z kreowanie nowych produktów mleczarskich.
  • Warsztaty z prowadzenia ocen sensorycznych.
  • Warsztaty z suszenia żywności (Żywność w proszku - produkcja i ocena jakości proszków).
  • Warsztaty z aglomerowania (Żywność aglomerowana - produkcja i ocena jakości aglomeratów).
  • Szkolenie teoretyczne i warsztatowe „Pomiary on-line temperatury i wilgotności”.
  • Szkolenie teoretyczne i warsztatowe „Gospodarka wodno-energetyczna w przemyśle spożywczym”.
  • Warsztaty  z podstaw materiałoznawstwa – znakowanie materiałów.
  • Realizacja procesów technologicznych w skali mikro.
  • Badania trwałościowe.
  • Analiza statystyczna wyników badań.

Wszelkie prawa zastrzeżone
Wszelkie prawa zastrzeżone | Administrator strony: Paulina Bielska | Script logo
Przeczytaj Politykę Cookies w UP w Poznaniu