No 35/2 2018
Dobrochna Augustyniak
PODEJŚCIA, METODY I ZAŁOŻENIA DOTYCZĄCE SZACOWANIA ZMIAN ILOŚCI WĘGLA ZAKUMULOWANEGO W PRODUKTACH DRZEWNYCH
[APPROACHES TO, AND METHODS AND ASSUMPTIONS OF, EMBODIED CARBON ACCOUNTING IN HARVESTED WOOD PRODUCTS]
Małgorzata Bogusz
PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ POZAROLNICZA W WYBRANYCH KRAJACH UE – STUDIUM PRZYPADKU
[NON AGRICULTURAL ENTREPRENEURSHIP IN SELECTED EU COUNTRIES: A CASE STUDY]
Lidia Jabłońska-Porzuczek
AKTYWNOŚĆ ZAWODOWA OSÓB STARSZYCH W WYBRANYCH KRAJACH EUROPY WSCHODNIEJ
[PROFESSIONAL ACTIVITY OF PEOPLE ELDERLY IN SELECTED COUNTRIES OF EASTERN EUROPE]
Anna Jęczmyk, Jarosław Uglis, Anna Fedorczuk
WYKORZYSTANIE ŚRODKÓW UNIJNYCH W GOSPODARCE TURYSTYCZNEJ – STUDIUM PRZYPADKU SEKTORA HOTELARSKIEGO W WOJEWÓDZTWIE WIELKOPOLSKIM
[USE OF UNION FUNDS IN TOURIST ECONOMY: A CASE STUDY IN THE HOSPITALITY SECTOR IN THE WIELKOPOLSKIE VOIVODESHIP]
Mateusz Kaleta
WYKORZYSTANIE MEDIÓW SPOŁECZNYCH W PROCESACH REKRUTACJI PRACOWNIKÓW
[SOCIAL MEDIA AS A TOOL FOR EMPLOYEE RECRUITMENT]
Julia Krysztofiak, Karolina Pawlak
ZNAKI JAKOŚCI ŻYWNOŚCI JAKO ELEMENT ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI POLSKICH KONSUMENTÓW
[FOOD QUALITY LABELS AS AN ASPECT OF FOOD SECURITY FOR THE POLISH CONSUMERS]
Władysława Łuczka
PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ STUDENTÓW POZNAŃSKICH UCZELNI
[ENTREPRENEURIAL SKILLS OF POZNAŃ-BASED UNIVERSITY STUDENTS]
Mariusz Malinowski, Aleksander Wasiuta
PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ A INFRASTRUKTURA OŚWIATOWA – POSZUKIWANIE ZALEŻNOŚCI PRZESTRZENNYCH NA POZIOMIE POWIATÓW W WOJEWÓDZTWACH LUBUSKIM I ZACHODNIOPOMORSKIM
[ENTREPRENEURSHIP AND EDUCATIONAL INFRASTRUCTURE: INVESTIGATING THE SPATIAL RELATIONSHIPS AT DISTRICT LEVEL IN THE LUBUSKIE AND ZACHODNIOPOMORSKIE VOIVODESHIPS]
Stanisław Minta, Jarosław Uglis
ZNACZENIE SPRZEDAŻY BEZPOŚREDNIEJ W ROZWOJU OBSZARÓW WIEJSKICH
[THE IMPORTANCE OF DIRECT SALES IN DEVELOPMENT OF RURAL AREAS]
Dorota Pasińska
SPOŻYCIE MIĘSA WIEPRZOWEGO W GOSPODARSTWACH DOMOWYCH W POLSCE W LATACH 2005–2016
[PORK CONSUMPTION IN POLISH HOUSEHOLDS IN 2005–2016]
Marcin Polowczyk, Rafał Baum
WYKORZYSTANIE NAJNOWSZYCH TECHNOLOGII INFORMACYJNYCH W ZARZĄDZANIU PROCESEM DOSTAW SUROWCA NA PRZYKŁADZIE PRZEDSIĘBIORSTWA SEKTORA CUKROWNICZEGO
[THE USE OF THE INFORMATION TECHNOLOGIES IN THE MANAGEMENT OF THE RAW MATERIAL SUPPLY PROCESS ON THE EXAMPLE OF A SUGAR SECTOR ENTERPRISE]
Aneta Szumicka, Justyna Górna
ISTOTA KOMUNIKOWANIA O RYZYKU ZWIĄZANYM Z ZAGROŻENIAMI W PROCESIE PRODUKCJI OPAKOWAŃ DO ŻYWNOŚCI NA PRZYKŁADZIE PRZEDSIĘBIORSTW CERTYFIKOWANYCH NA ZGODNOŚĆ ZE STANDARDEM BRC PACKAGING AND PACKAGING MATERIALS
[THE ESSENCE OF COMMUNICATING THE RISK ASSOCIATED WITH HAZARDS IN FOOD PACKAGING PRODUCTION PROCESSES, AS ILLUSTRATED BY THE EXAMPLE OF COMPANIES ACCREDITED TO BRC STANDARD FOR PACKAGING AND PACKAGING MATERIALS ]